Kreu

Ekspozita e piktures “Kruja dhe Skenderbeu”
Së bashku për të ndezur dritat e pemës se Vitit Te Ri
Zërat e Bardhë
Festa e Pavarsisë në Vlorë
Projekti i fizibilitetit për ujërat e zeza të Njësisë Administrative të Orikumit
Zbatimi i Reformës së Ujit
Rikualifikimi i zonës urbane
Premiera e komedise “Sundimi i gruas”
Takim Publik: Llogaridhënia për zbatimin e buxhetit për vitin 2018
Takim Publik: Llogaridhëni për zbatimin e buxhetit për vitin 2018

Ekspozita e piktures “Kruja dhe Skenderbeu”

U çel mbreme, dt.10 dhjetor 2018, ora 17:00 ne Galerine ...

Së bashku për të ndezur dritat e pemës se Vitit Te Ri

Të gjithë së bashku për të ndezur dritat e pemës në ...

Zërat e Bardhë

Ju mirëpresim  në datën 27.11.2018 në teatrin “Petro Marko”  ora ...

Festa e Pavarsisë në Vlorë

Nën kujdesin e vecantë të Kryetarit të Bashkisë Vlorë z. ...

Projekti i fizibilitetit për ujërat e zeza të Njësisë Administrative të Orikumit

Është duke u zhvilluar projekti i fizibilitetit për rikonstruksionin dhe ...

Zbatimi i Reformës së Ujit

Reforma e Uji mbushi një vit. Sot, është zhvilluar edhe ...

Rikualifikimi i zonës urbane

Rikualifikimi i zonës urbane pranë qendrës së qytetit të Vlorës.

Premiera e komedise “Sundimi i gruas”

Dt. 9,10,11 Nentor 2018, ora 19:00, Premiera e komedise “Sundimi ...