Monthly Archive: November 2016

Gëzuar Festat Vlora…! 28.11.2016

Me rastin e festave të 28-29 Nëntorit, Bashkia Vlorë organizoi aktivitete kulturore me pjesëmarrjen e këngëtarëve te njohur si Anxhela Peristeri, Revolt Klan, Enrik Lloshi.

Festivali Folklorik Mesdhetar 2008

Starton Festivali Folklorik Mesdhetar “Vlora 2008” 29 Korrik 2008 Mbrëmjen e djeshme u hap në Vlorë edicioni i katërt i Festivalit Folklorik Mesdhetar Vlora 2008. Në një atmosferë tërësisht të hareshme, tek Monumenti i...

NJOFTIM PËR MBLEDHJEN E KËSHILLIT TË BASHKISË – 07.09.2015

NJOFTIM PËR MBLEDHJEN E KËSHILLIT TË BASHKISË – 07.09.2015

Detaje te 09. NJOFTIM PËR MBLEDHJEN E KËSHILLIT TË BASHKISË – 07.09.2015 Parametri Vlera Emri 09. NJOFTIM PËR MBLEDHJEN E KËSHILLIT TË BASHKISË – 07.09.2015 Pershkrimi Ju njoftojmë se ditën e hënë, në datën 7 Shtator 2015,...

Mbledhja Këshillit të Bashkisë 7 Shtator 2015

Mbledhja Këshillit të Bashkisë 7 Shtator 2015

Detaje te 10. NJOFTIM PËR MBLEDHJEN E KËSHILLIT TË BASHKISË – 7 Tetor 2015 Parametri Vlera Emri 10. NJOFTIM PËR MBLEDHJEN E KËSHILLIT TË BASHKISË – 7 Tetor 2015 Pershkrimi Ju njoftojmë se ditën e...

Ligji nr.146-2014, 30.10.2014 PËR NJOFTIMIN DHE KONSULTIMIN PUBLIK

Ligji nr.146-2014, 30.10.2014 PËR NJOFTIMIN DHE KONSULTIMIN PUBLIK

Aktualizaur ne03/13/2015 08:22 Parametri Vlera Emri 12. Ligji nr.146-2014, 30.10.2014 PËR NJOFTIMIN DHE KONSULTIMIN PUBLIK Shkarko  Ligji-nr-146-2014-30-10-2014-per-njoftimin-dhe-konsultimin-publik Dokumenti 12. Ligji nr.146-2014, 30.10.2014 PËR NJOFTIMIN DHE KONSULTIMIN PUBLIK.pdf Madhesia 189.29 kB Krijuar ne: 03/13/2015 08:21

Ligji nr. 119-2014, 18.09.2014 Për të drejtën e informimit

Ligji nr. 119-2014, 18.09.2014 Për të drejtën e informimit

Parametri Vlera Emri 2. Ligji nr. 119-2014, 18.09.2014 Për të drejtën e informimit Shkarko Ligji nr. 119-2014, 18.09.2014 Për të drejtën e informimit.pdf Dokumenti 2. Ligji nr. 119-2014, 18.09.2014 Për të drejtën e informimit.pdf...