Vlora, Mbretëresha e Rivierës Shqiptare

Bamiresia nuk varferon…

December 12, 2016

Një aktivitet i veçantë për të qenë pranë njerëzve me aftësi të kufizuar. Pragfestat e fundvitit, janë edhe një mundësi për të treguar se, shoqëria ka nevojë për të gjithë dhe duhet t’u gjendet pranë të gjithëve.
Le ta demonstrojmë këtë dimension human, duke u bërë pjesë e kësaj shfaqjeje dhe duke kontribuar sipas mundësive.

Last modified: December 12, 2016

Comments are closed.