Vlora, Mbretëresha e Rivierës Shqiptare

REGJISTRI I KERKESAVE PER INFORMACION – KORRIK- SHTATOR 2016

January 19, 2017

Detaje te REGJISTRI I KERKESAVE PER INFORMACION – KORRIK- SHTATOR 2016
Parametri Vlera
Emri REGJISTRI I KERKESAVE PER INFORMACION – KORRIK- SHTATOR 2016
Pershkrimi
Dokumenti Regjistri i kërkesave dhe përgjigjeve korrik shtator.pdf
Madhesia 191.38 kB
Krijuar ne: 09/30/2016 13:55
Shkarko REGJISTRI I KERKESAVE PER INFORMACION – KORRIK- SHTATOR 2016
Aktualizaur ne 09/30/2016 13:57

Last modified: January 19, 2017

Comments are closed.