Vlora, Mbretëresha e Rivierës Shqiptare

REGJISTRI I KERKESAVE PER INFORMACION – MARS – QERSHOR 2016

January 19, 2017

Detaje te REGJISTRI I KERKESAVE PER INFORMACION – MARS – QERSHOR 2016
Parametri Vlera
Emri REGJISTRI I KERKESAVE PER INFORMACION – MARS – QERSHOR 2016
Pershkrimi
Dokumenti Regjistri i kërkesave dhe përgjigjeve mars qershor.pdf
Madhesia 288.76 kB
Krijuar ne: 07/03/2016 16:12
Shkarko REGJISTRI I KERKESAVE PER INFORMACION – MARS – QERSHOR 2016
Aktualizaur ne 07/03/2016 16:13

Last modified: January 19, 2017

Comments are closed.