Projekti fitues “Nxitja e Punësimit në Vlorë nëpërmjet Inkubatorëve Inovative të Turizmit”

Gjatë ceremonisë së Shpalljes së projekteve fitues për financim ne thirrjen e 5 të Programit Italo-Shqiptar të Konvertimit të Borxhit, ku një ndër to është dhe Bashkia e Vlorës me projektin “Nxitja e Punësimit në Vlorë nëpërmjet Inkubatorëve Inovative të Turizmit”.
Ky projekt synon të ndihmojë punëkërkuesit të bëhen sipërmarrës dhe të mbajnë bizneset e tyre në periudha afatgjata, duke aplikuar në fushën e turizimit metoda të reja të cilat nuk përdoren ende në Shqipëri, të cilat do të zhvillohen nga Bashkia e Vlorës dhe partnerët e saj. Ai gjithashtu ka për qëllim të stimulojë krijimin dhe rritjen e kompanive të turizmit bazuar në teknologjinë e informacionit. Ne do të nxisim dhe për të promovojmë ide inovatore të të rinjve, për të nxitur punësimin në sektorin e turizmit, modele të reja, aftësive dhe njohuri për ta bërë atë konkurrues në nivel rajonal dhe të qëndrueshëm.
Falënderojmë te gjithë partneret tanë per mbështetjen e dhëne duke vlerësuar punën serioze dhe këmbëngulëse të Bashkisë Vlore dhe stafit të saj.

17202848_1925961294300498_916684528024000800_n
17103296_1925961490967145_9151389926585483515_n
16865203_1925961797633781_3566085879918970851_n
17200947_1925961684300459_8527861943237942824_n
17265025_1925961470967147_3414246425159254006_n
17190854_1925961700967124_5686144673614149963_n
17190918_1925961757633785_6530032517887061501_n
17191443_1925961237633837_1871112271910012252_n
17265025_1925961470967147_3414246425159254006_n
17264658_1925961657633795_597568929660782202_n
16865203_1925961797633781_3566085879918970851_n

You may also like...