Sot, Kryetari i Bashkise inspektoi godinen e re të shkolles për fëmijët

Sot, Kryetari i Bashkise inspektoi godinen e re të shkolles për fëmijët me prapambetje të lehte mendore, PLM, e cila do te inagurohet së shpejti. Një bashkëpunim ky i Bashkisë dhe Ambasades Amerikane. Kreu i bashkisë inspektoi edhe rrugen Xhebro Gjika e cila ndodhet pikerisht pranë këtij institucioni arsimor .

17352320_10154286005822541_869028319206765705_n
17353419_10154286006422541_1100445416878799861_n
17342849_10154286005982541_8469088629539269241_n
17342809_10154286005887541_5509971284946134373_n
17342732_10154286006077541_8103926406835695348_n
17264835_10154286006262541_2141944897671829414_n
17309606_10154286006032541_4957618398570635956_n
17362018_10154286006152541_2530524780617022770_n

You may also like...