Monthly Archive: August 2017

🔜Duke punuar çdo orë për të sistemuar infrastrukturën rrugore ‘Shefit Zenaj’ që tashmë është gati për banorët e zonës🚧 Po ashtu, jemi gati në përfundimin e rrugës ‘Zigur Lelo’ me të gjitha standarte

PËR THIRRJEN E MBLEDHJES TË KËSHILLIT TË BASHKISE

PËR THIRRJEN E MBLEDHJES TË KËSHILLIT TË BASHKISE

NJOFTIM PËR THIRRJEN E MBLEDHJES TË KËSHILLIT TË BASHKISE Ju njoftojmë se ditën e enjte date 31 Gusht 2017 , ora 10:00, në sallën e mbledhjeve zhvillohet mbledhja e Këshillit të Bashkisë Vlorë me...

👉Përballë faktit që çdo ditë grabiten kapakët e pusetave në qytet, duke rrezikuar jetën e njerëzve,kërkohet reagimi i Drejtorisë së Policisë së Qarkut Vlorë për te frenuar kete fenomen Sërisht ,një tjeter kapak u...

rehabilitimi memories

rehabilitimi memories

  Pas nje studimi fizibiliteti dhe nje projekti pasues, ne shtator fillon edhe rehabilitimi arkitekturor i “Rrugices se Hebrejve” ne kuader te qendres historike te Vlores. Sfide me vete kjo, per te ruajtur memorien...

🚧 Zëvendësojmë çdo ditë kapakët e e grabitur dhe të dëmtuar në çdo zonë të qytetit 🚨 📍 Sot, kolegët tanë të Sektorit të Kanalizimeve vendosën kapakët te pallatet pas ish-Drejtorisë së Rrugëve  ...

ujesjelles kanalizime sh.a vlore

ujesjelles kanalizime sh.a vlore

NJOFTIM Sapo përfundoi riparimi i avarisë në rrjetin e furnizimit me ujë të pijshëm në zonën përballë Postës së Orizit. Sipasojë e çarjes së një tubi gize nga amortizimi i kësaj linje, gjatë ditës...