Monthly Archive: February 2018

Rikonstruksion i Bulevardit “Ismail Qemali”

Nis sot rikonstruksioni I Bulevardit “Ismail Qemali” në qytetin e Vlorës, nga Vlora në Skelë. Bulevardi i ri do të ketë një pamje modern, ku do të dominojë gjelbërimi dhe mjediset shlodhëse dhe argëtuese....

SHPALLJE PËR NGRITJE NË DETYRË (Përgjegjës Buxheti në Drejtorinë e Menaxhimit Financiar)

SHPALLJE PËR NGRITJE NË DETYRË (Përgjegjës Buxheti në Drejtorinë e Menaxhimit Financiar)

SHPALLJE PËR NGRITJE NË DETYRË (Përgjegjës Buxheti në Drejtorinë e Menaxhimit Financiar) Lloji i diplomës: “Financë, Ekonomiks ” niveli minimal i diplomës “Master shkencor” Drejtoria e Burimeve Njerëzore të Bashkisë Vlorë në bazë të...

MBI KRITERET, PROCEDURAT PËR PËRFITIMIN E NDIHMËS EKONOMIKE

MBI KRITERET, PROCEDURAT PËR PËRFITIMIN E NDIHMËS EKONOMIKE

Ndihmë ekonomike përfitojnë:  1-familjet në nevojë;( familjet pa të ardhura ose me të ardhura të pamjaftueshme, është një pagesë që jepet në formën e një shpërblimi mujor në lekë, e cila kufizohet në kohë,...

SHPALLJE PËR NGRITJE NË DETYRË (Përgjegjës në Sektorin e Pronave Publike, Drejtoria e Pronave Publike & Menaxhimit të Aseteve)

SHPALLJE PËR NGRITJE NË DETYRË (Përgjegjës në Sektorin e Pronave Publike, Drejtoria e Pronave Publike & Menaxhimit të Aseteve)

Lloji i diplomës: “Shkenca Juridike” dhe “Agronomi” niveli minimal i diplomës “Master shkencor” Drejtoria e Burimeve Njerëzore të Bashkisë Vlorë në bazë të nenit 26, të ligjit 152/2013 “Për nëpunësin civil”,i ndryshuar, si dhe...

SHPALLJE PËR LËVIZJE PARALELE  DHE NGRITJE NE DETYRE  (Përgjegjës në Sektorin e Pronave Publike, Drejtoria e Pronave Publike & Menaxhimit të Aseteve)

SHPALLJE PËR LËVIZJE PARALELE DHE NGRITJE NE DETYRE (Përgjegjës në Sektorin e Pronave Publike, Drejtoria e Pronave Publike & Menaxhimit të Aseteve)

SHPALLJE PËR LËVIZJE PARALELE DHE NGRITJE NE DETYRE (Përgjegjës në Sektorin e Pronave Publike, Drejtoria e Pronave Publike & Menaxhimit të Aseteve) Lloji i diplomës: “Shkenca Juridike” dhe “Agronomi” niveli minimal i diplomës “Master...

SHPALLJE PËR LËVIZJE PARALELE  DHE NGRITJE NE DETYRE  (Përgjegjës Buxheti në Drejtorinë e Menaxhimit Financiar)

SHPALLJE PËR LËVIZJE PARALELE DHE NGRITJE NE DETYRE (Përgjegjës Buxheti në Drejtorinë e Menaxhimit Financiar)

REPUBLIKA E SHQIPËRISË BASHKIA VLORË DREJTORIA E BURIMEVE NJERËZORE SHPALLJE PËR LËVIZJE PARALELE DHE NGRITJE NE DETYRE (Përgjegjës Buxheti në Drejtorinë e Menaxhimit Financiar) Lloji i diplomës: “Financë, Ekonomiks ” niveli minimal i diplomës...

REGJISTRI I KERKESAVE PER INFORMACION – PRILL- QERSHOR 2017

REGJISTRI I KERKESAVE PER INFORMACION – PRILL- QERSHOR 2017

Detaje te REGJISTRI I KERKESAVE PER INFORMACION – Prill- Qershor 2017 Parametri Vlera Emri REGJISTRI I KERKESAVE PER INFORMACION – Prill- Qershor 2017 Pershkrimi Dokumenti Kerkesa per informacion Prill- Maj- Qershor 2017 Shkarko REGJISTRI I...

REGJISTRI I KERKESAVE PER INFORMACION – JANAR – MARS 2017

REGJISTRI I KERKESAVE PER INFORMACION – JANAR – MARS 2017

Detaje te REGJISTRI I KERKESAVE PER INFORMACION – JANAR- MARS 2017 Parametri Vlera Emri REGJISTRI I KERKESAVE PER INFORMACION – JANAR- MARS 2017 Pershkrimi Dokumenti Kerkesa per informacion Janar- Shkurt- Mars2017 Shkarko REGJISTRI I KERKESAVE...

REGJISTRI I KERKESAVE PER INFORMACION – TETOR – DHJETOR 2017

REGJISTRI I KERKESAVE PER INFORMACION – TETOR – DHJETOR 2017

Detaje te REGJISTRI I KERKESAVE PER INFORMACION – TETOR – DHJETOR 2017 Parametri Vlera Emri REGJISTRI I KERKESAVE PER INFORMACION – TETOR – DHJETOR 2017 Pershkrimi Dokumenti Kerkesa per informacion Tetor – Nentor – Dhjetor...

REGJISTRI I KERKESAVE PER INFORMACION – KORRIK- SHTATOR 2017

REGJISTRI I KERKESAVE PER INFORMACION – KORRIK- SHTATOR 2017

Detaje te REGJISTRI I KERKESAVE PER INFORMACION – KORRIK- SHTATOR 2017 Parametri Vlera Emri REGJISTRI I KERKESAVE PER INFORMACION – KORRIK- SHTATOR 2017 Pershkrimi Dokumenti Kerkesa per informacion Korrik- Gusht-Shtator 2017.pdf Shkarko REGJISTRI I KERKESAVE...