Monthly Archive: June 2018

Shpallje per verifikim paraprak – Specialist Urbanist

Shpallje per verifikim paraprak – Specialist Urbanist

Drejtoria e Burimeve Njerëzore të Bashkisë Vlorë në bazë tënenit 22 të ligjit nr.152/2013 “Për nëpunësin civil” i ndryshuardhe të Kreut II të VKM nr. 243, datë 18.3.2015, “Për pranimin, levizjen paralele, periudhen e...

Vija bregdetare e Orikumit

. Ne Njesine Administrative Orikum filloi puna per riparimin e rruges ne vijen bregdetare te Orikumit deri ne hyrje te Portit te Pashalimanit. Projekti parashikon riparimin e shtresave rrugore dhe ndriçimin e plote pergjate...

SHPALLJE PËR LËVIZJE PARALELE  DHE NGRITJE NE DETYRE

SHPALLJE PËR LËVIZJE PARALELE DHE NGRITJE NE DETYRE

          REPUBLIKA E SHQIPËRISË BASHKIA VLORË DREJTORIA E BURIMEVE NJERËZORE SHPALLJE PËR LËVIZJE PARALELE   DHE NGRITJE NE DETYRE   (Drejtor në Drejtorinë e Tarifave dhe Taksave Vendore) Lloji i...

Llogara On Fest

Ju ftojmë në panairin e promovimit të vlerave dhe produkteve të zonës së Llogarasë . Nën shoqërinë e Trupës së Operës dhe Baletit,muzikës dhe aktiviteteve të ndryshme . Ditën e Premte,22 Qeshor ora 19 :...

SHPALLJE PËR PRANIMIN NË SHËRBIMIN CIVIL  (Specialist “Urbanist” në Drejtorinë e Planifikimit dhe Projektimit te Territorit)

SHPALLJE PËR PRANIMIN NË SHËRBIMIN CIVIL (Specialist “Urbanist” në Drejtorinë e Planifikimit dhe Projektimit te Territorit)

Lloji i diplomës “Urbanistikë”, niveli minimal i diplomës “Master Shkencor” Drejtoria e Burimeve Njerëzore të Bashkisë Vlorë në bazë të nenit 22 të ligjit nr.152/2013 “Për nëpunësin civil” dhe pikës 1 të Kreut II...

SHPALLET LISTA PERFUNDIMTARE E  FITUESVE:  “SPECIALIST JURIST”

SHPALLET LISTA PERFUNDIMTARE E FITUESVE: “SPECIALIST JURIST”

Në zbatim të ligjit Nr.152/2013 “Për nëpunësin civil” I ndryshuar, në përfundim të procedurave të konkurimit për plotësimin e vendit të lirë në pozicionin “Specialist Jurist” në Drejtorinë Juridike të Bashkisë Vlorë me procedurën e...

Youth Summer Municipality Tour

Youth Summer Municipality Tour

Learn, explore and enjoy- Albania towards EU Integration (4 – 6 Korrik 2018) Një mundësi e shkëlqyer për të rinjtë nga mosha 17- 25 vjeç nga Bashkitë Vlorë, Himarë, Fier, Patos e Roskovec, që dëshirojnë...

Koncert i Ansamblit Rus “Vertrogad”

Koncert i Ansamblit “Vertrogad” nga Rusia, dt.16 qershor, ora 19:30, ne Teatrin “Petro Marko” Vlore. Ejani te shijoni melodite e kengeve te bukura ruse. Ju mirepresim! #muzikarusenevlore#

SHPALLJE E REZULTATEVE PARAPRAKE “SPECIALIST JURIST”

SHPALLJE E REZULTATEVE PARAPRAKE “SPECIALIST JURIST”

Në zbatim të ligjit Nr.152/2013 “Për nëpunësin civil” I ndryshuar, në përfundim të procedurave të konkurimit për plotësimin e vendit të lirë në pozicionin “Specialist Jurist” në Drejtorinë Juridike të Bashkisë Vlorë me procedurën e...

SHPALLJE PËR LËVIZJE PARALELE  DHE PËR PRANIMIN NË SHËRBIMIN CIVIL  (Specialist “	URBANIST” në Drejtorinë e Planifikimit dhe Projektimit te Territorit)

SHPALLJE PËR LËVIZJE PARALELE DHE PËR PRANIMIN NË SHËRBIMIN CIVIL (Specialist “ URBANIST” në Drejtorinë e Planifikimit dhe Projektimit te Territorit)

 REPUBLIKA E SHQIPËRISË BASHKIA VLORË DREJTORIA E BURIMEVE NJERËZORE  SHPALLJE PËR LËVIZJE PARALELE DHE PËR PRANIMIN NË SHËRBIMIN CIVIL (Specialist “ URBANIST” në Drejtorinë e Planifikimit dhe Projektimit te Territorit) Lloji i diplomës “Urbanistikë”, niveli...