Vlora, Mbretëresha e Rivierës Shqiptare

Regjistri i kërkesave dhe përgjigjeve (Prill-Maj-Qershor)2018

August 30, 2018

 

Detaje te Regjistri i kërkesave dhe përgjigjeve (Prill-Maj-Qershor)2018
Parametri Vlera
Emri Regjistri i kërkesave dhe përgjigjeve (Prill-Maj-Qershor) 2018
Pershkrimi
Dokumenti Kerkesa per informacion (Prill-Maj-Qershor) 2018
Shkarko Regjistri i kërkesave dhe përgjigjeve (Prill-Maj-Qershor) 2018

 

 

Last modified: August 30, 2018

Comments are closed.