Vlora, Mbretëresha e Rivierës Shqiptare

Dita Kombëtare e Pastrimit

September 15, 2018

Në Ditën Ndërkombëtare të Pastrimit, së bashku me gazetarët dhe punonjësit e Shërbimeve Publike në Karaburun dhe Shpellën e Haxhi Alise. Të mbajmë pastër mjedisin, të ruajmë pasurite natyrore, resurset turistike.

.

Last modified: September 17, 2018

Comments are closed.