Takim Publik: Llogaridhëni për zbatimin e buxhetit për vitin 2018

45068324_10155782805077541_6399731691740463104_o
45101427_10155784007737541_3410293892329766912_o
45050219_10155784007497541_6436294567942684672_o
45047242_10155784007977541_8993416352500809728_o
45043771_10155784007827541_2618154304921403392_o
45020384_10155784007867541_2394256753542823936_o
45009591_10155784008132541_8820789230188888064_o
44987677_10155784007447541_1796657091331489792_o
44981588_10155784008122541_2258311898934018048_o

Kryetari i Bashkisë z. Dritan Leli së bashku më përfaqësues të Bashkisë Vlore do te zhvillojnë takimin publik ne Novoselë.
Tematika e këtij takimi është llogaridhënia për zbatimin e buxhetit për vitin 2018 si dhe vazhdimi i Buxhetimit me pjesëmarrje të komunitetit për vitin 2019.

Ftohen te gjithë banoret e Novoselës dhe fshatrave përreth te marrin pjese ne kete takim, pranë Pallatit te Kulturës, Novosele, ora 14:00.

You may also like...