Vijon puna e projektit të Rikualifikimit të qëndrës së fshatit Dukat

52136192_10156004334852541_5489316435941392384_o
52126891_10156004335022541_6644743036058206208_o
51797880_10156004334757541_474203855932882944_o
52013970_10156004334867541_4601267587408461824_o
52403869_10156004334732541_5900032961478131712_o (1)

Vijon puna për prishjen e objekteve pjesë të projektit të Rikualifikimit të qëndrës së fshatit Dukat, një bashkë financim i Bashkisë Vlorë, Agjensise Zviceriane për Zhvillim dhe Bashkëpunimit Austriak për Zhvillim , mbështetur nga programi për Zhvillimin Rajonal në Shqipëri, për të bërë të mundur realizimin në kohë të këtij projekti dhe kthimin në identitet të qëndrës historike të këtij fshati.

You may also like...