PËR MIRATIMIN E FAMILJEVE DHE INDIVIDËVE, QË PËRFITOJNË BANESË ME KOSTO TË ULËT, NËPËRMJET SUBVENCIONIMIT TË INTERESAVE TË KREDIVE NGA BUXHETI I SHTETIT

 

Shkarko Dokumentin

You may also like...