Author: Anka Paparizo

Prezantim para publikut te Raportit per Vleresimit Strategjik Mjedisit te Planit te Pergjithshem Vendor Bashkia Vlore.

Prezantim para publikut te Raportit per Vleresimit Strategjik Mjedisit te Planit te Pergjithshem Vendor Bashkia Vlore.

Prezantim para publikut te Raportit per Vleresimit Strategjik Mjedisit te Planit te Pergjithshem Vendor Bashkia Vlore. Takimi ne daten 09 mars, ora rreth 12 e drekes. Pjesemarres kryesisht OJQ te MJEDISIT. Ju faleminderit!

Nderim përjetë për Ismail Qemalin

Nderim përjetë për Ismail Qemalin, ideatorin dhe arkitektin e Shpalljes së Pavarësisë Kombëtare, themeluesin e Shtetit Shqiptar. Sot, në ceremonitë e zhvilluara në kuadrin e 98 vjetorit të vdekjes.

Projekt buxheti 2017

Në Sallën e Teatrit “Petro Marko”, në një mjedis të mbushur me qytetarë, përfaqësues të grupeve të interest, të kategorive sociale, anëtarë të këshillit bashkiak dhe drejtues e punonjës të institucioneve, u prezantua Projekt...

Pas apelit te Familjes Çinaj ne News 24 per gjendjen e veshtire ne te cilen jetonin si dhe mungesen e mundesise per tu ushqyer ,ka reaguar menjeher kryebashkiaku Dritan Leli.Ai ka shkuar ne ambientin...

Rikonstruksioni i rrugës “Veledin Kollozi”

Rikonstruksioni i rrugës “Veledin Kollozi”, që, tashmë ka nisur, është një nga projektet e rëndësishme të parashikuara në programin e investimeve të Bashkisë, për përmirësimin dhe modernizimin e infrastrukturës rrugore në qytet. Ky segment,...

Njoftim!

Njoftim!

Bashkia ka marrë masat e nevojshme për të parandaluar pasojat që mund të shkaktohen nga përkeqësimi i kushteve të motit. Deri tani situata në të gjithë territorin e Bashkisë është normale, pavarësisht uljes së...

Një natë festive

Një natë festive me këngëtarë e valltarë, do të jetë preludi i atmosferës së Natës së Ndërrimit të Viteve. Dhe bashkë me të edhe spektakli i fishekzjarrëve. Ju ftojmë të bëheni pjesë e kësaj...

“Xhaxhi Dritani, të falenderojmë që na zbukurove Vlorën”. Ky falenderim dhe tufa e luleve që më sollën sot në zyrë, fëmijët e një kopshti, ishte jo vetëm një dhuratë domethënëse për mua, por edhe...