Author: Anka Paparizo

Atmosfere Festive!

Atmosfera festive në Skelë u bë edhe më e prekshme mbrëmjen e djeshme, me humorin e parodistëve dhe interpretimin e artistëve të Teatrit “Petro Marko”. Një aktivitet që dëshmoi edhe një herë se, parodistët...

Gëzuar Krishtlindjet!

Gëzuar Krishtlindjet. Paqe, mirësi dhe solidaritet mes njeri tjetrit. Në këtë ditë dhe gjithë të tjerat që vijnë, le të dominojnë shpresa, besimi dhe dashuria për jetën. GËZUAR!

Një brez i ri i arsimuar në standarde bashkëkohore, do të thotë një perspektivë më e sigurtë, një e ardhme ndryshe për të gjithë shoqërinë. Në Mbrëmjen Festive të Fundvitit në bashkëpunim me DAR,...

Koncert Gala

Solidaritet dhe humanizëm. Këto mesazhe u përcollën në Koncertin Gala që u zhvillua mbrëmjen e të enjtes në sallën e Teatrit “Petro Marko”. Të ardhurat e këtij aktiviteti do të destinohen për familjet në...

Mbremje Gala

Një tjetër aktivitet me dimension human, vjen në këtë pragfestash si një mundësi dhe mënyrë për t’u bashkuar me ata që nuk mund të festojnë e gëzojnë mjaftueshmërisht. Le të bëhemi pjesë e Mbrëmjes...

Projekte

Së bashku me Kryeministrin , Edi Rama, ndoqëm nga afër punimet që do kryhen për zbatimin e disa projekteve të rëndësishme infrastrukturore në qytet. Rikonstruksioni dhe ndërtimi i segmentit rrugor nga godina e Poliklinikës...

Bamiresia nuk varferon…

Një aktivitet i veçantë për të qenë pranë njerëzve me aftësi të kufizuar. Pragfestat e fundvitit, janë edhe një mundësi për të treguar se, shoqëria ka nevojë për të gjithë dhe duhet t’u gjendet...