Author: Mario Mullai

NJËSIA PËRGJEGJËSE PË SINJALIZIMIN DHE MBROJTJEN E SINJALIZUESIT

NJËSIA PËRGJEGJËSE PË SINJALIZIMIN DHE MBROJTJEN E SINJALIZUESIT

____________________________________________________________ REPUBLIKA E SHQIPERISË BASHKIA VLORË NJËSIA PËRGJEGJËSE PË SINJALIZIMIN DHE MBROJTJEN E SINJALIZUESIT NJOFTIM Njoftojmë të gjithë punonjësit e Bashkisë Vlorë, se njësia Përgjegjëse për Sinjalizimin dhe Mbrojtjen e Sinjalizuesve e ushtron aktivitetin...