Author: Reanato Sullaj

Bashkia e Vlores perjashton nga taksa e ndricimit, pastrimit

Bashkia e Vlores perjashton nga taksa e ndricimit, pastrimit

Bashkia e Vlores perjashton nga taksa e ndricimit, pastrimit dhe gjelberimit disa kategori. Me vendim Nr.2, date 31.01.2017 “Per disa ndryshime ne VKB, date 28.12.2015 “Per miratimin e sistemit te taksave dhe tarifave ne...

Bashkia e Vlores dhe biznesi i qytetit bregdetar pritet qe te marre pjese ne panairin nderkombetar

Bashkia e Vlores dhe biznesi i qytetit bregdetar pritet qe te marre pjese ne panairin nderkombetar

Bashkia e Vlores dhe biznesi i qytetit bregdetar pritet qe te marre pjese ne panairin nderkombetar te turizmit qe do te zhvillohet ne Tirane me date 24-25 Mars. Pergatitja me seriozitet e secilit prej...

“La Traviata” me qytetin e Vlorës

OPERA ON-TOUR Vijon shfaqja e operas “La Traviata” me qytetin e Vlores, i cili do te mirëpres të gjithë trupën artistike të TKOBAP, në datën 17 Mars / ora 18:00, në sallën e teatrit...

Dita e Verës

Dita e Verës, muzikë dhe aktivitete tek “Pedonalja” “Dita e Verës”, do të jetë një festë e vërtetë edhe në Vlorë. Koncerte me muzikë të zgjedhur, aktivitete argëtuese për fëmijë e të rritur, do...

Kampionati i 9-të Botëror i Fluturimeve të Lira

Kampionati i 9-të Botëror i Fluturimeve të Lira, 200 pilotë do të“pushtojnë” qiellin e Vlorës! 200 pilotë nga e gjithë bota do të jenë protagonistë të Kampionatit të 9-të Botëror të Fluturimeve të Lira,...

Mirënjohje dhe nderim për mësuesit 7 Mars

7 Marsi është edhe momenti i evidentimit të vlerave të krijuara në sistemin e edukimit, është dita që shoqëria kthen vështrimin nga Mësuesit. Ne, u jemi mirënjohës atyre, për atë çka kanë bërë për...