Vlora, Mbretëresha e Rivierës Shqiptare

Aktivitete te teatrit

Aktivitete te teatrit

Bamiresia nuk varferon…

Një aktivitet i veçantë për të qenë pranë njerëzve me aftësi të kufizuar. Pragfestat e fundvitit, janë edhe një mundësi për...

December 12, 2016

Read More

Aktivitete te teatrit

“…Jeni Mjeshtra”

Momente nga premiera e Trupës së Estradës Profesioniste Vlorë me titull . Varieteja trajton tema të problemeve që ka sot shoqëria...

December 12, 2016

Read More

Aktivitete te teatrit

…JENI MJESHTRA!

…JENI MJESHTRA! Premierë e Estradës Profesioniste e Teatrit “Petro Marko” Vlorë, me ide dhe regji të Afrim Agalliut...

December 6, 2016

Read More

Aktivitete te teatrit

Festivali i Humorit 2006 dhe Trupa e Varietesë së Teatrit “Petro Marko” të Vlorës

Eshte organizuar per te dytin vit rradhazi ne qytetin e Vlores Festivali i Humorit, nje aktivitet me permasa kombetare, i cili tashme po...

November 26, 2016

Read More