Vlora, Mbretëresha e Rivierës Shqiptare

Aktivitete

Aktivitete

Përkujtimi i 75 vjetorit të të rënëve në kampet e përqëndrimit

Sot përkujtojmë 75 vjetorin e të rënëve në kampet e përqëndrimit! Sot mbas 75 vjetëve ata do të kenë për herë të parë...

October 12, 2018

Read More

Aktivitete

Misteret e Orikumit

Ju mirëpresim, të gjithë së bashku për të parë dokumentarin mbi gadishullin e Karaburunit, pasurit detare dhe ato arkeologjike, duke...

September 19, 2018

Read More

Aktivitete

Dita Kombëtare e Pastrimit

Në Ditën Ndërkombëtare të Pastrimit, së bashku me gazetarët dhe punonjësit e Shërbimeve Publike në Karaburun dhe Shpellën e...

September 15, 2018

Read More

Aktivitete

Titulli “Qytetar Nderi i Vlorës” për Ambasadoren e BE-së në Tiranë, Zonjën Romana Vlahutin

Ambasadorja e BE-së në Tiranë, Znj.Romana Vlahutin, u vlerësua me Titullin “Qytetar Nderi i Vlorës”, akorduar nga Këshilli...

August 27, 2018

Read More

Aktivitete

Kryevepra botërore “Princi i vogël”

Kryevepra botërore “Princi i vogël” e shkrimtarit Antoine de Saint-Exupery vjen për artdashësit nga aktorja e mirënjohur Yllka...

August 16, 2018

Read More

Aktivitete

Kinemaja Verore ne Lungomare

Open Cinema 13-21 Gusht , Kinemaja Verore ne Lungomare...

August 13, 2018

Read More

Aktivitete

Vlora ,qyteti i mikëpritjes organizoi ‘Nata e së Premtes’

Një falenderim për të gjithë ata që u bënë pjesë. #fridaynight #happyhours #lungomarevlore...

August 11, 2018

Read More

Aktivitete

Vlora ,qyteti i mikëpritjes organizon ‘Nata e së Premtes’

Në një eveniment madhështor ,Bashkia Vlorë në bashkëpunim me të gjithë bizneset në Lungomare ju ftojnë të shijoni mikëpritjen...

August 10, 2018

Read More

Aktivitete

Iniciativa globale të Kombeve të Bashkuara për Luftën Kundër Trafikimit – UN Gift Box

Në ditën Botërore kundër Trafikimit të Personave, 30 Korrik, Ministria e Brendshme/Zyra e Koordinatorit Kombëtar të Luftës kundër...

August 1, 2018

Read More

Aktivitete

10 vjet Maratona e kenges

Date 01 Gusht ora 20 : 30 ju mirëpresim në Lungomare #ejadheti #sezoniveror #aktivitete #argetim#ejanevlore...

August 1, 2018

Read More