Category: Aktivitete

Kampionati i 9-të Botëror i Fluturimeve të Lira

Kampionati i 9-të Botëror i Fluturimeve të Lira, 200 pilotë do të“pushtojnë” qiellin e Vlorës! 200 pilotë nga e gjithë bota do të jenë protagonistë të Kampionatit të 9-të Botëror të Fluturimeve të Lira,...

Mirënjohje dhe nderim për mësuesit 7 Mars

7 Marsi është edhe momenti i evidentimit të vlerave të krijuara në sistemin e edukimit, është dita që shoqëria kthen vështrimin nga Mësuesit. Ne, u jemi mirënjohës atyre, për atë çka kanë bërë për...

Nderim përjetë për Ismail Qemalin

Nderim përjetë për Ismail Qemalin, ideatorin dhe arkitektin e Shpalljes së Pavarësisë Kombëtare, themeluesin e Shtetit Shqiptar. Sot, në ceremonitë e zhvilluara në kuadrin e 98 vjetorit të vdekjes.

Një natë festive

Një natë festive me këngëtarë e valltarë, do të jetë preludi i atmosferës së Natës së Ndërrimit të Viteve. Dhe bashkë me të edhe spektakli i fishekzjarrëve. Ju ftojmë të bëheni pjesë e kësaj...

Atmosfere Festive!

Atmosfera festive në Skelë u bë edhe më e prekshme mbrëmjen e djeshme, me humorin e parodistëve dhe interpretimin e artistëve të Teatrit “Petro Marko”. Një aktivitet që dëshmoi edhe një herë se, parodistët...

Një brez i ri i arsimuar në standarde bashkëkohore, do të thotë një perspektivë më e sigurtë, një e ardhme ndryshe për të gjithë shoqërinë. Në Mbrëmjen Festive të Fundvitit në bashkëpunim me DAR,...

Koncert Gala

Solidaritet dhe humanizëm. Këto mesazhe u përcollën në Koncertin Gala që u zhvillua mbrëmjen e të enjtes në sallën e Teatrit “Petro Marko”. Të ardhurat e këtij aktiviteti do të destinohen për familjet në...

Mbremje Gala

Një tjetër aktivitet me dimension human, vjen në këtë pragfestash si një mundësi dhe mënyrë për t’u bashkuar me ata që nuk mund të festojnë e gëzojnë mjaftueshmërisht. Le të bëhemi pjesë e Mbrëmjes...

Ndezja e pemes se Krishlindjeve

Në një atmosferë të shkëlqyer dhe në prani të mjaft bashkëqytetarëve, u zhvillua ceremonia e ndezjes së dritave të Pemës së Festave të Fundvitit, në zonën e Pedonales. Për herë të parë në vite,...