Category: Njoftime

manastiri i zvernecit

manastiri i zvernecit

Ne diten e Shen Marise, Kryebashkiaku z.Dritan Leli se bashku me familjen e tij kane vizituar Manastirin e Zvernecit. Si nje nga pikat me atraktive qe ofron Bashkia Vlorë , sot, vizitoret kane qene...

lungomare

lungomare

V L O R E – ANADETËSJA (Lungomare) Pas stabilizimi te gjelberimit te larte, fillon perpunimi i brezit kilometrik te palmave shumevjecare me tapet bari. Po ashtu ne ditet ne vijim do gjelberohet dhe...

vlora

vlora

 Festa e miqesise tashme e pervitshme ne Vlore Nen ritmin e muzikes dhe zerat e kengetareve te mirenjohur shqiptare , festa miqesise na bashkon sebashku duke trokitur gotat cdo nate te pedonalja ne Skele

🚗 Europ’Raid zgjedh sërisht qytetin tone si një destinacion për promovimin e turizmit Shumë të rinj nga Franca dhe pjesa tjetër e Europes zgjodhën Vloren si destinacionin e tyre Europ’Raid është një Klub i...

😀 Ata zgjodhën përsëri Vlorën për ta bërë pjesë te turit të tyre 🙂 Europ’Raid, që përfaqëson një nismë që nxit dhe konkretizon idenë për të përshkuar me makina më shumë se 10000 km...