Vlora, Mbretëresha e Rivierës Shqiptare

Projekte

Projekte

Rikonstruktimi i shkollës 9- vjeçare”Ismail Qemali”

Sot, së bashku me deputetin Edmond Leka në shkollën 9- vjeçare”Ismail Qemali” për ti dhënë dorën e fundit : Palestër e...

September 16, 2018

Read More

Projekte

Rikonstruktimi i shkollës “Halim Xhelo”

Viti i ri shkollor i cili nis më 17 Shtator e gjen tërësisht të rikonstruktuar gjimnazin “Halim Xhelo”: Kushte...

September 14, 2018

Read More

Projekte

Kryeministri i Kosovës, viziton Vlorën

-Ai u bëri thirrje të gjithë shqiptarëve, në Kosovë dhe diasporë, të vijnë për të pushuar në Vlorë, në këto ditë vere-...

August 8, 2018

Read More

Projekte

Rikonstruktimi i godines parashkollore ne Orikum

Nje vemendje dhe perkujdes ndaj femijeve parashkollore ne Orikum ,godina e rikonstruktuar e kopshtit drejt perfundimit te punimeve.E...

August 3, 2018

Read More

Projekte

Bashkëbisedimi për projektin e Aeroportit

Sot, prita në mjediset e Bashkisë së Vlorës Ambasadorin e Republikës së Turqisë në Shqipëri, Zotin Murat Ahmet Yörük. Gjatë...

July 11, 2018

Read More

Projekte

Zevendesimi i pemeve te demtuara

Pemet e tharra pergjate shetitores se bregdetit “Lungomare” do te zevendesohen te gjitha. Nisi sot, zevendesimi i te gjitha pemeve te...

July 11, 2018

Read More

Projekte

Instalimi i ndriçimit të ri

Në zonën e Skeles nisi instalimi i ndriçimit të ri. Kryetari i Bashkise Dritan Leli, pa nga afer punën qe po behet për instalimin e...

July 11, 2018

Read More

Projekte

Projekti per ujin e pijshëm

Orikumi, Dukati, Tragjasi, Jonufra, Radhima, do të furnizohen me ujë të pijshëm 24 orë, pas konkretizimit të një projekti ambicioz...

July 4, 2018

Read More

Projekte

Vija bregdetare e Orikumit

. Ne Njesine Administrative Orikum filloi puna per riparimin e rruges ne vijen bregdetare te Orikumit deri ne hyrje te Portit te...

June 28, 2018

Read More

Projekte

Vizitë dy ditore në Kosovë

Kryebashkiaku i Vlorës, Dritan Leli, zhvilloi një vizitë dy ditore në Kosovë, ndërsa qëllimi ka qenë promovimi i Vlorës. Ndalesa e...

June 4, 2018

Read More