Category: Projekte

Projekt buxheti 2017

Në Sallën e Teatrit “Petro Marko”, në një mjedis të mbushur me qytetarë, përfaqësues të grupeve të interest, të kategorive sociale, anëtarë të këshillit bashkiak dhe drejtues e punonjës të institucioneve, u prezantua Projekt...

Rikonstruksioni i rrugës “Veledin Kollozi”

Rikonstruksioni i rrugës “Veledin Kollozi”, që, tashmë ka nisur, është një nga projektet e rëndësishme të parashikuara në programin e investimeve të Bashkisë, për përmirësimin dhe modernizimin e infrastrukturës rrugore në qytet. Ky segment,...

Projekte

Së bashku me Kryeministrin , Edi Rama, ndoqëm nga afër punimet që do kryhen për zbatimin e disa projekteve të rëndësishme infrastrukturore në qytet. Rikonstruksioni dhe ndërtimi i segmentit rrugor nga godina e Poliklinikës...