Category: Projekte

Bashkëbisedimi për projektin e Aeroportit

Sot, prita në mjediset e Bashkisë së Vlorës Ambasadorin e Republikës së Turqisë në Shqipëri, Zotin Murat Ahmet Yörük. Gjatë bashkëbisedimit, ndamë pikëpamjet tona për nevojën e thellimit të bashkëpunimit, midis dy vendeve, ku...

Zevendesimi i pemeve te demtuara

Pemet e tharra pergjate shetitores se bregdetit “Lungomare” do te zevendesohen te gjitha. Nisi sot, zevendesimi i te gjitha pemeve te cilat jane demtuar nga faktori natyre. Kryetari i Bashkise se Vlores, Dritan Leli,...

Instalimi i ndriçimit të ri

Në zonën e Skeles nisi instalimi i ndriçimit të ri. Kryetari i Bashkise Dritan Leli, pa nga afer punën qe po behet për instalimin e shtyllave të reja të ndriçimit. Eshte menduar që të...

Projekti per ujin e pijshëm

Orikumi, Dukati, Tragjasi, Jonufra, Radhima, do të furnizohen me ujë të pijshëm 24 orë, pas konkretizimit të një projekti ambicioz që ka nisur diskutimin dhe është në fazën e studimit. Investimi financohet nga Fondi...

Vija bregdetare e Orikumit

. Ne Njesine Administrative Orikum filloi puna per riparimin e rruges ne vijen bregdetare te Orikumit deri ne hyrje te Portit te Pashalimanit. Projekti parashikon riparimin e shtresave rrugore dhe ndriçimin e plote pergjate...

Vizitë dy ditore në Kosovë

Kryebashkiaku i Vlorës, Dritan Leli, zhvilloi një vizitë dy ditore në Kosovë, ndërsa qëllimi ka qenë promovimi i Vlorës. Ndalesa e parë e Lelit ka qenë Ambasada e Shqipërisë në Kosovë. Kryetari i bashkise,...

Rikonstruksion i Bulevardit “Ismail Qemali”

Nis sot rikonstruksioni I Bulevardit “Ismail Qemali” në qytetin e Vlorës, nga Vlora në Skelë. Bulevardi i ri do të ketë një pamje modern, ku do të dominojë gjelbërimi dhe mjediset shlodhëse dhe argëtuese....