Nisma për shtimin e gjelbërimit

51968892_10156021923367541_5732772679975436288_n
52309189_10156021922942541_7140118714233389056_n
52312476_10156021923372541_750808674737324032_n
52373488_10156021922927541_2803825668113039360_n
52391205_10156021923462541_3856086423635492864_n
52586325_10156021923247541_114175546581057536_n
52602650_10156021923127541_3607358051411034112_n
52602672_10156021923007541_259136237623836672_n
52602930_10156021923487541_3739882368295501824_n
52695043_10156021923032541_238863760058482688_n

Sot, nxënësit e ciklit fillor të ‘Aulonës’ iu bashkuan nismës së Bashkisë Vlorë për shtimin e gjelbërimit në qytet dhe vendosën emrin e tyre në cdo pemë

Faleminderit fëmijëve të cilët janë e ardhmja jonë në një qytet sa më të pastër

You may also like...