Author: Reanato Sullaj

“La Traviata” me qytetin e Vlorës

“La Traviata” me qytetin e Vlorës

OPERA ON-TOUR Vijon shfaqja e operas “La Traviata” me qytetin e Vlores, i cili do te mirëpres të gjithë trupën artistike të TKOBAP, në datën 17 Mars / ora 18:00, në sallën e teatrit...

Dita e Verës

Dita e Verës

Dita e Verës, muzikë dhe aktivitete tek “Pedonalja” “Dita e Verës”, do të jetë një festë e vërtetë edhe në Vlorë. Koncerte me muzikë të zgjedhur, aktivitete argëtuese për fëmijë e të rritur, do...

Kampionati i 9-të Botëror i Fluturimeve të Lira

Kampionati i 9-të Botëror i Fluturimeve të Lira

Kampionati i 9-të Botëror i Fluturimeve të Lira, 200 pilotë do të“pushtojnë” qiellin e Vlorës! 200 pilotë nga e gjithë bota do të jenë protagonistë të Kampionatit të 9-të Botëror të Fluturimeve të Lira,...

Mirënjohje dhe nderim për mësuesit 7 Mars

7 Marsi është edhe momenti i evidentimit të vlerave të krijuara në sistemin e edukimit, është dita që shoqëria kthen vështrimin nga Mësuesit. Ne, u jemi mirënjohës atyre, për atë çka kanë bërë për...