Kreu

Konsultimi Publik mbi draf-planin për Integrimin dhe Fuqizimin e komunitetit Rom dhe Egjiptian
Mbledhja e Këshillit Konsultativ të Qeverisjes Qendrore dhe Vetëqeverisjes Vendore
Gezuar 7 Marsin
Nisma për shtimin e gjelbërimit
previous arrow
next arrow
Slider
KAMPI VEROR 2021 BASHKIA VLORË

KAMPI VEROR 2021 BASHKIA VLORË

Drejtoria e Ndihmes dhe Sherbimit Social,bashkia Vlore po zhvillon gjate ...

BlueMedPLUS!

BlueMedPLUS!

Bashkia e Vlorës pjesë e projektit ndërkombëtarë BlueMedPLUS! Projekti, i prezantuar në kuadrin e thirrjes së pestë të Interreg MED për projekte modulare (thirrja e dytë për transferimin dhe integrimin e projekteve) është projekti implementimi i të cilit do të jap vazhdimësi dhe  përfitime nga rezultatet e fituara ngaprojekti i mëparshëm BlueMed në zonë të tjera ...

Dita Kombëtare të Vajit të Ullirit në Vlorë

Dita Kombëtare të Vajit të Ullirit në Vlorë

Mirësevini në Ditën Kombëtare të Vajit të Ullirit në Vlorë ...

Gezuar festen te gjithe Mesueseve!

Gezuar festen te gjithe Mesueseve!

Ju faleminderit per punen fisnike dhe te palodhur , pavaresisht ...

Lloj i barit panjohur

Lloj i barit panjohur

Na rezulton se gjate ketyre 40 diteve te karantines ne ...

Covid-19

Covid-19

Në ditët e vështira që po hasim gjate gjendjes së ...

MASA TË MARA PËR PARANDALIMIN E PERHAPJES SË COVID-19

MASA TË MARA PËR PARANDALIMIN E PERHAPJES SË COVID-19

MASA TË MARA NGA BASHKIA VLORË PËR PARANDALIMIN E PERHAPJES ...

NUMRAT E TELEFONIT TE DREJTOREVE TE BASHKISE

Per çdo informacion qe ju duhet, mos hezitoni te kontaktoni ...