Category: Rregullore e KB

PER KODIN E SJELLJES DHE PARANDALIM TË KONFLIKTIT TË INTERESAVE TË KËSHILLTARIT BASHKIAK

PER KODIN E SJELLJES DHE PARANDALIM TË KONFLIKTIT TË INTERESAVE TË KËSHILLTARIT BASHKIAK

Shkarko Dokumentin KODI I SJELLJES DHE I PARANDALIMIT TË KONFLIKTIT TË INTERESAVE TË KËSHILLTARIT BASHKIAK