PER KODIN E SJELLJES DHE PARANDALIM TË KONFLIKTIT TË INTERESAVE TË KËSHILLTARIT BASHKIAK

Shkarko Dokumentin

KODI I SJELLJES DHE I PARANDALIMIT TË KONFLIKTIT TË INTERESAVE TË KËSHILLTARIT BASHKIAK

 

You may also like...