Komisionet e Keshillit

stema_100

KOMISIONET E PERHERSHEM TE KESHILLIT BASHKIAK VLORE

KOMISIONET E PERHERSHEM TE KESHILLIT BASHKIAK VLORE
Nr Komisioni Kryetari Subjekti Politik Anetaret SUBJEKTI
1 Komisioni juridik, irendit dhe i sigurisë vendore publike Ervis Moçka PS Jonela  Halili zv/k PS
Ramona   Jaho PS
Kreshnik   Tepelena PS
Julian  Bleta PS
Fatos  Rukaj BD
Mujo Shakaj PS
2 Komisioni i shërbimeve publike,transportit,transportit dhe strehimit. Sulo Bubeqi PS Simo Petromilo PDS
Kasëm  Mahmuti  zv/k BD
Bujar Osmanaj PS
Brunilda Canaj PS
Ardi Skëndaj PS
Pëllumb Nezha PS
3 Komisioni i ekonomisë,financave dhe privatizimeve. Shkëlqim Leskaj PS Grigor   Dede PS
Julian  Bleta  zv/k PS
Gentjan Hamzaraj PS
Andi Resulaj PSD
Ramona Jaho PS
Teki Xhemalaj PS
4 Komisioni i shëndetësisë,veterinarisë,mjedisit dhe zhvillimin e turizmit. Ina  Islamaj PS Evis Allushi PS
Besian  Gega  zv/k PS
Elona Toçaj PS
Klara Bajaziti PS
Briseida Çakërri PS
Edlira Kapllanaj PS
5 Komisioni i zhvillimeve urbanistike dhe ndertimit. Arben Meksi PS Shkëlqim Leskaj PS
Ramona Jaho PS
Teki Xhemalaj PS
 Julian Bleta PS
Sulo  Bubeqi  zv/k PS
Ardian Skëndaj PS
6 Komisioni i arsimit, kulturës dhe sporteve. Sulltana Bilbili PS istref Dobi  zv/k PS
Edlira Kapllanaj PS
Sokol  Kushta PS
Frosina Qyrdeti PS
Adiola Gjoka PS
Brunilda Canaj PS
7 Komisioni i marrëdhënieve me jashtë dhe integrimit europian. Liljana Breshani      PS  Roneda Muçaj PS
Brunilda  Canaj PS
Ilir Metaj PS
Edison Kapaj PS
Kasëm Mahmuti zv/k BD
Lindrit Beqiraj PS
8 Komisioni i peticioneve dhe ankesave Anxhela Aliraj      PS Jerina Dervishaj PS
Pëllumb Nezha PS
Fatos Rukaj PS
Anisa Shametaj PS
Brunilda Saliaj PS
Asime  Ferraj  zv/k PS
9 Komisioni i mandateve dhe i rregullores Grigor Dede      PS jonela  halili  zv/k PS
Paola Sullaj PS
Frosina Qyrdeti PS
Brunilda Saliaj PS
Briseida Çakërri PS
Klara Bajaziti PS
10 Komisioni për mbikqyrjen, kontrollin dhe nënshkrimin e procesverbaleve të mbledhjeve Frosina Qyrdeti     PS Eglantina Imeraj PS
Bujar Osmanaj PS
Roneda  Muçaj PS
Klearda Rapushi  zv/k BD
Anxhela Aliraj PS
Kreshnik Tepelena PS
11 Komisioni i bujqesise pyjeve dhe menaxhimit të ujrave. Gentjan Hamzaraj    PS  Edison Kapaj     zv/k PS
Mujo Shakaj PS
Alboren Aliaj PS
Ervis Caushaj PS
Bujar Osmani PS
Jerina Dervishaj PS
12 Komisioni për barazinë gjinore dhe përkrahjen sociale. Ramona Jaho PS Ina  Islamaj          zv/k PS
Klara Bajaziti PS
Klearda Rapushi PS
Kreshnik Tepelena PS
Teki Xhemalaj PS
Grigor Dede PS