Njoftim për dëgjesë publike

Degjese publike mbi Rregulloren e Shfrytezimit te Hapesirave Publike (SPL) ne territorin e Bashkise Vlore me perfaqesues nga Keshilli Dhe Administrata e Bashkise Vlore.

Jane te ftuar te gjithe qytetaret,grupet e interesit Dhe kushdo i interesuar per te dhene propozime konkrete.

Data 17.04.2024 ora 18.00 Pallati i Kultures “Laberia”

 

 

You may also like...