Strukturat Komunitare

KRYESIA E FSHATRAVE TE BASHKISE VLORE ME 3 ANETARE

Nr Fshati Emer Mbiemer
1. Dukat fshat Qemal Bodo              K
Halim Koshena
Faslli Merko
2. Bestrova Malo Hamzaraj     K
Andon Gerdhuqi
Marko Tupa
3. Shushica Ali Suli                K
Bardhosh Habili
Marjano Lloshi
4. Aliban Ilir Prifti
Nikollaq Doko             K
Minella Greku
5. Bunavi Spiro Dema             K
Dhimiter Dema
Lili Nanushi
6. Tragjas Mezin Ramohito     K
Gaço Baco
Memush Xhuveli
7. Babice e Vogel Zaim Alimuça       K
Armando Kaçeri
Safet Leka
8. Beshisht Mihal Ordolli         K
Nako Breshani
Uan Mishtaku
9. Radhime Sami Ramosaçoj  K
Hyrjet Havaraj
Klevens Gjimaraj
10. Hoshtime Islam Isakaj           K
Alfred Dano
Ifraim Xhaferraj
11. MIfol Dhimiter Nushi            K
Arsen Çobo
Josif Qari
12. Grabian Armando Kapllani       K
Jetnor Elmazi
Kastriot Lumi
13. Poro Kostandin Kostaj           K
Ilir Mata
Themi Moçka
14. Drithas Balil Gjata              K
Lavdosh Arapi
Besnik Lamaj
15. Dellenje Nikollaq Hila                K
Thoma Thanasi
Petraq Çuni
16. Mekat Lefter Qirjo
Dhimiter Koreta
Berti Lera                K
17. Kerkove Edison Kapaj             K
Arjan Dalipi
Irakli Cenaj
18. Trevllazer Pirot Muka             K
Flamur Beqiri
Mbarsim Lamaj
19. Llakatund Mbarime Tozo               K
Beshir Zhivaraj
Fatosh Danaj
20. Sherishte Kastriot Abedinaj
Elidon Sadedinaj
Zini Meçani          K
21. Cerkovine Astrit Meçaj             K
Moglen Velaj
Vladimir Aliaj
22. Çeprat Zija Isufaj              K
Bako Shehu
Osman Bylykbashi
23. Panaja Jaho Alliu               K
Luan Hoxha
Luan Kafilaj
24. Skrofotine Aleksander Kaçani           K
Refat Vebiu
Edmir Kaçani
25. Risili Bedri Aliaj
Doralfio Rustemaj      K
Rasim Velaj
26. Xhyherine Albert Hasani          K
Kujtim Hitaj
Skender Azizi
27. Fitore Rustem Hodaj             K
Astrit Braho
Hektor Troka
28. Zvernec Llambi Subashi         K
Panajot Balliu
Pandeli Noto
29. Delisuf Vangjel Sotiri            K
Vasil Dashi
Luftar Vrushi
30. Akerni Dilaver Braka            K
Asllan Çela
Haqif Shuli

KRYESIA E FSHATRAVE TE BASHKISE VLORE ME 5 ANETARE

NR Fshati Emer Mbiemer
1. Dukat fushe Petrit Abilaliaj
Foto Gjipali           K
Myzafer Ferrunaj
Esat Pulaj
Safet Balaj
2. Babice e Madhe Avdul Yzeiri             K
Ferdinand Bombaj
Fatos Bundo
Agim Sinaj
Baki Labaj
3. Kanine Gjon Dederaj
Qezar Zyberaj
Vitri Zanaj
Andon Todi                K
Edison Begaj
4. Narte Spiro Diamanti      K
Arben Xhaxho
Vasil Thanasko
Eftali Mano
Antonelo Nasto
5. Novosele Ardjan Lepuri           K
Lefter Moçka
Ilir Moçka
Mimoza Rista
Nuri Kazanxhiu
6. Bishan Bujar Hoxha           K
Caush Malaj
Zefi Llanaj
Albano Hoxha
Birçe Tojalli

 

KRYETARET E FSHATRAVE ME 3 ANETARE :

Nr Fshati Emer Mbiemer Kontakt
1. Dukat fshat Qemal Bodo 692102212 LSI
2. Bestrova Malo Hamzaraj 696822311 PS
3. Shushica Ali Suli 682389205 PS
4. Aliban Nikollaq Doko 692145918 PS
5. Bunavi Spiro Dema 697304305 PS
6. Tragjas Mezin Ramohito 692627245 PS
7. Babice e Vogel Zaim Alimuça 692248231 PS
8. Beshisht Mihal Ordolli 693637932 PS
9. Radhime Sami Ramosaçoj 682694950 LSI
10. Hoshtime Islam Isakaj 693311739 PS
11. MIfol Dhimiter Nushi 693952523 PS
12. Grabian Armando Kapllani 692792520 PS
13. Poro Kostandin Kostaj 695877614 PS
14. Drithas Balil Gjata 692614905 PS
15. Dellenje Nikollaq Hila 694609860 PS
16. Mekat Berti Lera 693418067 PS
17. Kerkove Edison Kapaj 695261317 PS
18. Trevllazer Pirot Muka 695477414 PS
19. Llakatund Mbarime Tozo 693604580 PS
20. Sherishte Zini Meçani 696245146 PS
21. Cerkovine Astrit Meçaj 697603525 PS
22. Çeprat Zija Isufaj 696446305 PD
23. Panaja Jaho Alliu 692952499 PS
24. Skrofotine Aleksander Kaçani 693250536 PS
25. Risili Doralfio Rustemaj 692698239 PS
26. Xhyherine Albert Hasani 695644156 PS
27. Fitore Rustem Hodaj 693928814 PS
28. Zvernec Llambi Subashi 692718555 PS
29. Delisuf Vangjel Sotiri 695270121 PS
30. Akerni Dilaver Braka 682398795 PS

KRYETARET E FSHATRAVE ME 5 ANETARE :

NR Fshati Emer Mbiemer Kontakt
1. Dukat fushe Foto Gjipali 697237630
2. Babice e Madhe Avdul Yzeiri 682064817
3. Kanine Andon Todi 697815140
4. Narte Spiro Diamanti 692856479
5. Novosele Ardjan Lepuri 694251152
6. Bishan Bujar Hoxha 695563981

 

STRUKTURA KOMUNITARE NE FSHAT

Fshati drejtohet nga kryetari dhe kryesia e fshatit. Perberja e kryesise se fshatit duhet te respektoje ligjin per barazine gjinore.

Neni 71 pika 2 germa a.

Kryetari dhe kryesia e fshatit kujdesen per parandalimine nderhyrjeve te paligjshme ne rjetin e furnizimit me uje te pishem,te kanaleve mbrojtese si dhe kanaleve te ujitjes dhe kullimit.

b-Kujdesen per nderhyrjet e paligjshme te çfaredolloj demtimi ne rruge,trotuare ,sheshet publike ne fshat etj.

c-Administrimin e varrezave te fshatit.

d-Kujdesen per ruajtjen e pyjeve dhe kullotave

pika 3      Detyrat me te  hollesishme percaktohen ne rregulloret dhe urdheresat e KB

pika 7      Kryetari i fshatit ka te drejte me nismen e tij te vije ne mbledhjen e KB dhe te shprehe mendimin e tij ne mbledhje per çeshtje qe jane te lidhura me fshatin perkates.

 

Ne Qytet

Procesverbale per Keshillat Komunitare sipas Rajoneve :

  1. Rajoni 1
  2. Rajoni 2
  3. Rajoni 3
  4. Rajoni 4
  5. Rajoni 5