Category: Njoftime

Great Sun Open Door Event

Great Sun Open Door Event

Ne kuader te Projektit GREAT SUN financuar nga Programi Nderkufitar IPA Greqi – Shqiperi, Bashkia Vlore si partnere ne kete projekt, organizoi sot aktivitetin e hapur per publikun me teme: “Eficenca Energjise dhe perdorimi...

Shpallja për sondazhin e Bashkisë Vlorë

Shpallja për sondazhin e Bashkisë Vlorë

Ju lutem, ndaluni dhe merrni 3 minuta nga koha juaj sepse mendimi juaj do të na ndihmojë të bëjmë një buxhet, i cili do të na shërbejë te gjithëve! Këshilli i Bashkisë VLORË ka...

Kick off SMENSWICT

Kick off SMENSWICT

U zhvillua sot KICK OFF Meeting i Projektit SMENSWICT, Projekt i financuar me fonde te Komunitetit Evropian, Programi INTERREG Greece- Albania 2014 -2020 Projekti qe po implementohet nga Bashkia Vlore dhe AULEDA – Agjencia...

EFFECTS

EFFECTS

INTERREG IPA CBC ITALY–ALBANIA–MONTENEGRO PROGRAMME 2ND CALL FOR PROJECTS IPA II CBC ITALY-ALBANIA-MONTENEGRO – TARGETED EFFECTS–  EFFective Planning of schools buildings for Environment and ClimaTe changeS Objektivi Specifik i Prioritetit te Programit  – 3.2...

SUMO

SUMO

INTERREG IPA CBC ITALY–ALBANIA–MONTENEGRO PROGRAMME 2ND CALL FOR PROJECTS IPA II CBC ITALY-ALBANIA-MONTENEGRO – TARGETED SuMo –Sustainable Mobility in the Port Cities of the Southern Adriatic Area Objektivi Specifik i Prioritetit te Programit –...