Category: Njoftime

SHPALLJE PËR VEND TË LIRË PUNE

SHPALLJE PËR VEND TË LIRË PUNE

REPUBLIKA E SHQIPËRISË BASHKIA VLORË SHPALLJE PËR VEND TË LIRË PUNE (1 (një) pozicion“Edukatore (mësues parashkollor)” në Kopshtin pranë Shkollës “Selam Musai”, Babicë e Madhe Bazuar në Ligjin Nr. 69/2012 “Për Sistemin Arsimor Parauniversitar...

SHPALLJE PËR PRANIMIN NË SHËRBIMIN CIVIL

SHPALLJE PËR PRANIMIN NË SHËRBIMIN CIVIL

(Specialist per mbrojtjen e femijeve  në Drejtorinë e Ndihmes dhe Sherbimit social) Lloji i diplomës: “Shkenca sociale”, niveli minimal idiplomës “Master Shkencor“ Drejtoria e Burimeve Njerëzore të Bashkisë Vlorë në bazë të nenit 22...

“DITA E SHEGES”

“DITA E SHEGES”

Bashkia Vlore ne bashkepunim me Universitetin Bujqesor Kamez si dhe operator te Produkteve te Mbrojtjes se Bimeve Organizon Trajnim me teme “DITA E SHEGES” diten e enjte date 29.10.2020 ora 9.30 Orikum-Vlore. Temat do...