VLORA OPEN BEACH VOLLEY 2024

📢Vlora Open Beach Volley 2024🌊🏐

📆Në datat 7, 8 dhe 9 Qershor do të zhvillohet në Vlorë aktiviteti më i madh i Volejbollit në Plazh🌊🏐, në bashkëpunim me Federatën Shqiptare të Volejbollit duke bërë bashkë ekipe nga e gjithë Shqipëria.

🏆Çmime të ndryshme për fituesit.

Mos mungoni në këtë eksperiencë të veçantë e cila zhvillohet edhe në kuadër të “Vlora Qyteti Europian i Sportit 2024”

#VolleyballTournament #VloraOpenBeachVolley2024 #SummerFun #vloracityofthesun☀️

 

You may also like...