rruga “pilo begaj”

🚧 Tashmë dhe rruga ‘ Pilo Begaj ‘ drejt rehabilitimit te saj.

🆗 Çdo investimi , çdo ndërhyrje në infrastrukturë po behet për qytetin e Vlorës

 

You may also like...