Njoftim për dëgjesë publike

Degjese publike mbi percaktimin e procedures per negocimin me zhvilluesit private qe shprehin interes qe te bashkepunojne me Bashkine e Vlores nepermjet marreveshjes per pronat ne pronesi te saj.

Jane te ftuar te gjithe qytetaret,grupet e interesit Dhe kushdo i interesuar per te dhene propozime konkrete

Data 17.04.2024 ora 18.00

Pallati i Kultures “Laberia”.

You may also like...