NJOFTIM PËR DËGJESË PUBLIKE

NJOFTIM!

Dëgjesë Publike mbi Rregulloren e Shfrytëzimit të Hapsirave Publike (SPL) në territorin e Bashkisë Vlorë me përfaqësues nga Këshilli dhe Administrata e Bashkisë Vlorë.

Janë të ftuar të gjithë qytetarët, grupet e interesit dhe kushdo i interesuar për të dhënë propozime konkrete.

Ju Mirëpresim 🙏

🗓 17.04.2024

🕔 ORA 18:00

📍Pallati i Kulturës Labëria

You may also like...