DR. DRITAN LELI KA LINDUR MË 13 SHKURT TË VITIT 1969 NË QYTETIN E VLORËS KU DHE KA KALUAR FËMIJËRINË. AI ËSHTË I MARTUAR ME ZONJËN SUELA LELI (TOLE) DHE KANË 2 FËMIJË: DJALIN...