Ekspozita e piktures “Kruja dhe Skenderbeu”

48062903_2617978351553415_7553695602089918464_n
47687005_2618090794875504_2939957143345823744_n
48266937_2618090664875517_1814588485303009280_n
48369119_2618090731542177_7626464073344876544_n

U çel mbreme, dt.10 dhjetor 2018, ora 17:00 ne Galerine e Arteve Vlore, Ekspozita e piktures “Kruja dhe Skenderbeu” me pjesemarrjen e 53 piktoreve te njohur shqiptar. Ekspozita erdhi si bashkepunim 🤝i Bashkise Vlore, QKA dhe Institutit te Librit e Promocionit ne kuader te Vitit Mbarekombetar  te Heroit tone kombetar, Gjergj Kastrioti Skenderbue. Pershendeti ceremonine e rastit Kryetari i Bashkise z. Dritan Leli, Irena e Fatmir Toci nga ILP. Kurator te ekspozites Edi Kojani dhe Saimir Çuçi. Ekspozita perfshin rreth 65 pune ne pikture dhe do te qendroj e hapur deri 26 dhjetor. Ju mirepresim!

You may also like...