Category: Aktivitete te teatrit

Christmas Night

Ej kalamaja ,kalamaja ! Ejani tè festojmë së bashku festat me te bukura, Krishtlindjen e Vitin e Ri 2020 !Këngë ,valle , babagjyshi do te jetë te ne. Tollumbace, dhurata  e plot supriza te...

“Loje dashurie”

Nga data 26,27,28,29 Dhjetor , ora 19: 00 ne teatrin ” Petro Marko” shfaqet komedia e re e Art Plus Akademi me teatrin e të rinjve, “Lojë Dashurie”. Me skenar të Jorgaq Tushes, udhëheqës...

L’Anno cheVerra’

Il Consolato Generale d’Italia a Valona invita tutti al Concertone di Natale L’ANNO CHE VERRÀ Mercoledì 18 dicembre 2019 ore 19.00 Teatro Petro Marko, Valona ************* Konsullata e Përgjithshme e Italisë në Vlore Ju...

Aktiviteti artistik muziko-letrar

Nga aktiviteti artistik muziko🎼-letrar📋, organizuar sot, dt.18 nentor, ora 🕰11:00 ne Pallatin e Kultures🏤 Vlore, nga artiste te Teatrit “Petro Marko” dhe grupe amatore te QKA-Bashkia Vlore, me rastin e Festave te 28-29 Nentorit....