Category: Aktivitete te teatrit

Ekspozita e piktorit Agim Sulaj

Ekspozita mbyllet në datë 10.08.2018 Viti Mbarëkombëtar i Skënderbeut ka sjellë në qytetin e tij të lindjes me ftesë të Kryetarit të Bashkisë së Vlorës zotit Dritan Leli piktorin dhe karikaturistin me famë ndërkombëtare...

Bamiresia nuk varferon…

Një aktivitet i veçantë për të qenë pranë njerëzve me aftësi të kufizuar. Pragfestat e fundvitit, janë edhe një mundësi për të treguar se, shoqëria ka nevojë për të gjithë dhe duhet t’u gjendet...

“…Jeni Mjeshtra”

Momente nga premiera e Trupës së Estradës Profesioniste Vlorë me titull . Varieteja trajton tema të problemeve që ka sot shoqëria shqiptare, të sjella në skene nëpërmjet skeçeve, grimcave humoristike, monologut dhe parodive. U...

…JENI MJESHTRA!

…JENI MJESHTRA! Premierë e Estradës Profesioniste e Teatrit “Petro Marko” Vlorë, me ide dhe regji të Afrim Agalliut (Mjeshtër i Madh), muzika Artur Dhamo (Mjeshtër i Madh), skenograf-kostumograf Agron Jakupi, koreografe Anxhela Kapllani. Materialet...