Bamiresia nuk varferon…

Një aktivitet i veçantë për të qenë pranë njerëzve me aftësi të kufizuar. Pragfestat e fundvitit, janë edhe një mundësi për të treguar se, shoqëria ka nevojë për të gjithë dhe duhet t’u gjendet pranë të gjithëve.
Le ta demonstrojmë këtë dimension human, duke u bërë pjesë e kësaj shfaqjeje dhe duke kontribuar sipas mundësive.

You may also like...