…JENI MJESHTRA!

…JENI MJESHTRA!
Premierë e Estradës Profesioniste e Teatrit “Petro Marko” Vlorë, me ide dhe regji të Afrim Agalliut (Mjeshtër i Madh), muzika Artur Dhamo (Mjeshtër i Madh), skenograf-kostumograf Agron Jakupi, koreografe Anxhela Kapllani. Materialet letrare nga P. Kulla, F. Hysi, V. Gjoça, etj.
Ju mirëpresim dt.8,9,10,11, ora 19:00.
#ejaneteater #bashkiaqeduam

You may also like...