Mbrëmje e madhe festive me rastin e Krishtlindjeve dhe Vitit te Ri 2020

Qendra Kulturore e Fëmijëve organizoi Mbrëmjen e madhe festive me rastin e Krishtlindjeve dhe Vitit te Ri 2020.

Artistët e vegjël i dhanë skenës ngjyrat e festës me interpretimet e tyre te bukura .Nje emocion te veçantë krijuan ngjitja në skenën e teatrit vogëlushët e Shtepisë se fëmijes të cilët gëzuan ,kënduan e festuan me bashkëmoshatarët e tyre .

You may also like...