“…Jeni Mjeshtra”

Momente nga premiera e Trupës së Estradës Profesioniste Vlorë me titull . Varieteja trajton tema të problemeve që ka sot shoqëria shqiptare, të sjella në skene nëpërmjet skeçeve, grimcave humoristike, monologut dhe parodive. U angazhuan aktorë të Teatrit “Petro Marko”, ku qershia mbi tortë ishin Tre Parodistët e shquar “Mjeshtra të Mëdhenj”. Varietenë e pasuruan dhe këngët e interpretuar me profesionalizëm nga këngëtarët L. Baballeku, R. Ibrahimi dhe D. Kanani. Publiku i shumtë që kishte mbushur sallën, duartrokiti vazhdimisht numrat artistik të kësaj varieteje dhe mbeti i impresionuar nga emocionet që perjetoi në fund të shfaqjes

You may also like...