“Të gjithë për një, një për …një…! “

Në Teatrin “Petro Marko” Vlorë këtë të diel 16 shkurt 2020 ora 19:00, Teatri Rinor i QKA-Bashkia Vlorë shfaq komedinë :
“Të gjithë për një, një për …një…! ”
Shkruar nga Ferdinand Hysi dhe regji Eduard Ismaili.

You may also like...