Takim Publik: Llogaridhëni për zbatimin e buxhetit për vitin 2018

45020384_10155784007867541_2394256753542823936_o
45009591_10155784008132541_8820789230188888064_o

Kryetari i Bashkisë z. Dritan Leli së bashku më përfaqësues të Bashkisë Vlore do te zhvillojnë takimin publik ne Novoselë.
Tematika e këtij takimi është llogaridhënia për zbatimin e buxhetit për vitin 2018 si dhe vazhdimi i Buxhetimit me pjesëmarrje të komunitetit për vitin 2019.

Ftohen te gjithë banoret e Novoselës dhe fshatrave përreth te marrin pjese ne kete takim, pranë Pallatit te Kulturës, Novosele, ora 14:00.

You may also like...